Doprava zdarma při objednávce nad 2000,- Kč (platí pro CZ i SK).

Recenze a hodnocení zákazníků

recenze_optimized (1)

Jak naše produkty Pirate CBD vidí naši zákazníci?

Czech_Republic_road_sign_A_22.svg
Pozn. Recenze uvedené níže jsou průběžně získávány prostřednictvím e-mailové žádosti adresované zákazníkům, kteří nakoupili a alespoň jeden kus CBD oleje z řady Pirate CBD™, a to vždy min. 30 dní od provedení nákupu. Motivací pro poskytnutí recenze je slevový kód ve výši 150,- Kč (nebo 6 €) na další nákup. Slevový kód je poskytnut každému, kdo zašle coby odpověď na obdržený e-mail jakoukoliv (nevulgární) pozitivní či negativní recenzi v délce alespoň jedné věty, dle svého uvážení zvolí příslušný počet "hvězdiček" a vysloví souhlas s jejím zveřejněním (bez uvedení příjmení zákazníka). Hodnocení jsou převzata v původním znění. 


5stars-min

"Funkční a výrazně zdravější a méně návyková náhrada za Stilnox. Samozřejmě ne tak silná, ale to srovnávám nesrovantelné."

Anna Š., Kopřivnice, 17.11.2022


4stars-min

"Zásilka přijela rozbitá, takže zklamání, ale dostal jsem, obratem novou, což cením. Takže 4 hvězdy."

Alex I., Praha, 2.11.2022


5stars-min

"Rovnaký, možno lepší účinok za polovicu ceny ako konkurencia."

Jano P., Komárno, 18.10.2022


4stars-min

"Poměr cena:kvalita na jedničku. Jen škoda, že nemáte kamenný krám."

Jaroslav P.
, Dvůr Králové, 3.10.2022


5stars-min

"Používám spolu s manželem na spaní a občas dáme kapku i našemu malému chlupáčovi."

Dana K., Vrchlabí, 28.9.2022


5stars-min

"Skvělé balení i lahvička. Fakt unikátní kousek s hodně CBD."

Jan D., Praha, 15.9.2022

5stars-min

"Funguje!"

Tereza E., Jablonné v Podještědí, 25.8.2022


3stars-min

"Chuť konopného oleje mi skutečně vadí. Příště rozhodně ochucenou verzi."

Jarmila H., Kolín, 24.8.2022

5stars-min

"Vše v pořádku, komunikace dobrá, produkt bez vad."

Pavel K., Praha, 15.8.2022

5stars-min

"CAJK!"

Denis R., Teplice, 4.8.2022

4stars-min

"Šlape jak hodinky. Jen to kapátko by si člověk nemusel šroubovat sám."

Patrik A., Praha, 27.7.2022

5stars-min

"Jde o skutečné lék na mé stresující povolání. Na konci dne mě pár kapek vždy tak neuvěřitelně zklidní a člověk usíná zcela s čistou hlavou a klidem."

Daniela V., Hustopeče, 19.7.2022

5stars-min

""Oleje dorazily krásně zabalené. Hned jsem jednu lahvičku otevřel a vyzkoušel a spí se po ní skutečně parádně tvrdě a bez řpestávek"

Jiří I., Kroměříž, 6.7.2022

5stars-min

""Ty lahvičky jsou fakt jako nářez. Bez CBD bych pořádně neusnul."

Dan O., Ústí and Labem, 29.6.2022

4stars-min

""Dá se. :-)"

Max L., Jesenice, 14.6.2022 

5stars-min

"Gůd produkt, kupuju už po několikátý a vždy bez rpoblému."

Jana S., Liberec, 11.6.2022
 

5stars-min

"Olej bezva, spím jak nemluvně, jen škoda, že nejde platit kartou či Apple Pay, ale to bohužel u žádného CBD shopu."

Denisa E., Praha - Vinoř, 29.5.2022


4stars-min

"Účinky oleje jsou znát po pár minutách, jen chuť konopí mi moc nevoní a nechutná. Příště zvolím raději kokos."

Jana J., Liberec, 20.5.2022



5stars-min

"Parádní olej, který vás skutečně zklidní."

Roman Z., České Budějovice, 14.5.2022


5stars-min

"Nemám co bych vytknul. Snad jen nemožnost platit kartou."

Adam Ž., Šumperk, 3.5.2022


4stars-min

"Za ty peníze paráda, jen konopný olej není moc dobrý. :-/"

Julie D., Kroměříž, 3.5.2022



5stars-min

"O.K."

Filip P., Říčany, 30.4.2022



5stars-min

"Super, chu%t i cena. :-)"

Anežka B., Praha, 28.4.2022



3stars-min

"Olej dobrý, doručenie na SK trvalo ale viac jak týždeň."

Jano D., Poprad, 23.4.2022

 

5stars-min

"Skvělá chuť i účinek. Chuť konopí úplně nesnáším, ale karamel je vynikající."

Tereza K
., Kutná Hora, 23.4.2022



4stars-min

"Výrazně méně stresu díky tomuto oleji. OK cena. Jediné, co mi vadí je omezená volba příchutí."

Jan H., Miličín, 19.4.2022



5stars-min

"CBD olejů už jsem pár vyzkoušel, a to vč. těch za několik tisíc za lahvičku a musím přiznat, že 30 % olej od Pirate CBD je zatím zcela určitě ten ze všech nejpotentnější."

Kamil T., hl. m. Praha, 15.4.2022

 

5stars-min

"prekvapivo funguje ako má + prijateľná cena"

Jano L., Liptovský Mikuláš, 12.4.2022


4stars-min 

"Jako olej OK. Funguje, ale doručení trvalo 6 dní."

Petr E., Kolín, 9.4.2022



4stars-min

"Nejprve jsem byla zklamaná, protože mi byla jedna lahvička doručena rozbitá (nejspíš kvůli přepravci), ale napsala jsem na podporu a hned na druhý den mi byla odeslána lahvička nová. Takže zkušenost na 4 hvězdičky, zák. servis na 5 hvězdiček."

Marcela V., Jihlava, 3.4.2022



5stars-min

"Olej funguje, super cena, doručení trvalo pár dním, ale jinak bez problému. určitě pořídím znova."

Dan. P., hl. m. Praha, 31.3.2022



5stars-min

"CBD mi vždy pomáhá zvládnout stres ze zkoušek a navíc se po ně člověk skvěle vyspí. Oleje Pirate CBD mě mile překvapily přijatelnou cenou a vysokou koncetrací CBD."

Lenka S., Brno, 25.3.2022



3stars-min

"Objednala jsem si 3 lahvičky. Jedna měla část skla uraženou. Poslali mi novou, ale starou tu naprasklou jsem musela posalt zpátky. Po oleji se dobře spí."

Denisa R.
Ústi nad labem, 19.3.2022



5stars-min

"Z atu cenu překvapivě funguje. :-)"

Roman N., hl. m. Praha, 14.3.2022

 

5stars-min

"Po dlouhém pracovním dni či sportu je pár kapek ten správný zasloužený relax a rege. Vaše oleje kupuji, protože jsou silné, za dobrou cenu a pravidelně laboratorně testované."

Daniel J., Pardubice, 9.3.2022


4stars-min

"Olej dělá co má. Jen přes tu zásilkovnu to trvá. P."

Petra L., Kladno, 4.3.2022

 

5stars-min

"Krása střídá nádheru. :-) Ne vážně, 30% konopný olej sice nechutná nejlépe, ale člověk po něm spí jak v narkóze."

Pavel K., Beroun, 29.3.2022



5stars-min

"5 hvězdiček z 5 za to, jak olej funguje na moje bolesti zad. Nesmí se to jen přehnat, jinak se člověku druhý den nechce moc vstávat. :)"

Lenka. R., Olomouc, 17.3.2022



5stars-min

"Trpím nespavosťou a dlho som užívala prášky na spanie. Snažím sa ich vysadiť a vaše CBD mi k tomu veľmi pomáha."

Maria L., Bratislava, 12.3.2022




4stars-min

"Olej jsem si vyzvedl v Zásilkovně, kde měl předtím provozovatel skoro týden zavřeno a netopil. Když jsem olej rozbalil, byl částečně ztuhlý. Nejprve mě to vyděsilo, tak jsem zavolal do eshopu, ale tam mi řekli, že jen stačí jej chvíli zahřát v horké vodě a protřepat. Fungovalo to, takže nakonec spokojenost."

Jiří J., Nupaky, 7.3.2022



4stars-min

"Olej funguje, jen potřebuji skoro 2x vyšší dávku než je doporučená. Jinak vše bez problémů."

Tereza O., hl. m. Praha, 1.3.2022


5stars-min

"FUnguje na bolest, spánek, úzkost. Vyzkoušela jsem několik CBD olejů a tento patří jednoznačně mezi ty nejsilnější a výrazně lacinější než zbytek."

Monika M., Příbram, 22.2.2022



5stars-min

"Váš olej jsem dostala k narozeninám darem od svého vnuka. O ničem podobném jsem do té doby neslyšela. Cítím se po něm vždy o pár let mladší a pomáhá mi i na bolavá záda."

Hana U., Vrchlabí, 13.3.2022



3stars-min

"Vyzkoušel jsem x CBD olejů a účinky všech nejsou nijak velké. A váš není vyjímkou. Člověku se max. dobře spí. To je u mě tak celé."

Jan Z., Litvínov, 5.3.2022



5stars-min

"Pan Bříma mi velice dobře poradil, který olej si vybrat. Moc mi chutná karamelová příchuť. Krásně se po ní spí a regeneruje."

Hana L.
, Zlin, 28.2.2022



5stars-min

"Máte bomba design lahviček. To se jen tak nevidí. Chuťově taky dobré, cena OK."

Ondřej T.
, hl. m Praha, 17.2.2022



4stars-min


"PPL mi zásilku ztratilo, ale poslali mi ihned novou a reklamaci řešili za mě. Olej skutečně funguje."

Kristýna K., Jesenice, 10.2.2022



4stars-min

"Chutná dobře, člověk je po něm tak dobře naložený, že se mu nechce nic dělat. :D"

Julie P., Pardubice, 3.2.2022



5stars-min

"Funguej, žádné placebo. Za tu cenu opravdu dobrý kup"

Filip J., Královce, 26.1.2022



5stars-min

"Působí na mě úplně stejně jako CBD kapky 2x dražší. Naprosto žádný rozdíl. Nemá vůbec cenu přeplacet tolik jen za značku."

Milan M., hl.m. Praha, 15.1.2022



3stars-min

"Jsem mírně zklamaná z CBD olejů obecně. Mám těžké bolesti po úraze a účinky nejsou dostatečné."

Jarmila H., Ostrava, 9.1.2022



4stars-min

"Beru pravidelně už 3 měsíce místo antidepresiv. Většinou bohatě stačí. Jen olej z lahvičky mizí rychleji než bych si přála."

Milena F., Karlovy Vary, 3.1.2022

 

5stars-min

"Vše OK. Cena i kvalita."

Lukáš D., hl. m. Praha, 19.12.2021




5stars-min

"CBD jsem si absolutně zamilovala. Po celém dni v práci a poté s dětmi doma si to zasloužím. Člověka skěle uklidní."

Natálie U.
, Brno, 11.12.2021



4stars-min

"Zásilka dorazila se zpožděním, ale jinak bez problémů. Prázdnou zlatou lahvičku s kamínky mám doma i vystavenou. :-)"

Alexandra M., České Budějovice, 4.12.2021

 

5stars-min

"Máte fakt pěkné lahvičky. Olej skvěle chutná. krásně se po něm spí."

Štepán H., Písek, 24.11.2021



Naši aktuální nabídku CBD produktů od značky Pirate CBD
 si můžete prohlédnout zde. Máte-li dotazy či vám je něco nejasné, ozvěte se nám.